Isporuka na adresu

Sve artikle kupljene na web shop-u www.imtec.ba dostavljamo na Vašu adresu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Roba koja je naručena putem web shop-a, radnim danima, dostavlja se u roku od maksimalno 48 sati na adresu kupca. Subota i nedjelja su neradni dani. Cijena isporuke je 8,00 KM po jednoj isporuci za male pakete (do 0,25 m3 i do 25 kg).

Dostava narudžbi sa web shop-a www.imtec.baIMTEC prodajne centre je besplatna za sve kupce.

Dostava narudžbi vrijednosti preko 150,00 KM sa PDV-om, na adresu kupca, besplatna je za sve kupce. Vaše narudžbe dostavljamo vozilima našeg voznog parka ili putem transportnih servisa i dostavnih službi koje dostavljaju pošiljke po Ugovoru sa Imtec d.o.o. do ulaza u zgradu ili kuću. Vaša narudžba će biti zapakovana tako da se u transportu ne može oštetiti.

Molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke istu provjerite na eventualna oštećenja. Ukoliko je pošiljka oštećena ili uništena, niste dužni preuzeti istu. Informacije o trenutnom statusu Vaše narudžbe možete dobiti na besplatni telefon: 0800-2233-8 Za hitne isporuke, na raspolaganju vam je usluga - IMTEC hitne isporuke.

IMTEC hitna isporuka

Poštujući upite i zahtjeve naših vjernih kupaca za hitnom dostavom narudžbi, obezbijedili smo dežurnu službu dostave koja Vam obezbjeđuje isporuku u toku dana ili unutar 12 sati od momenta potvrde narudžbe na web trgovini www.imtec.ba

Hitnu isporuku na području Kantona Sarajevo organizujemo isti dan do 17:00 h za narudžbe potvrđene najkasnije do 13:00 h radnim danom ( pon-pet). Hitnu isporuku van Kantona Sarajevo organizujemo isti ili sljedeći radni dan do 17:00 h za narudžbe potvrđene najkasnije do 13:00 h radnim danom ( pon-pet). Cijena hitne isporuke je 20,00 KM.

Za narudžbe vrijednosti preko 1000 KM usluga IMTEC hitne isporuke je besplatna. Ukoliko Vam pošiljka nije stigla na vrijeme, plaćate samo poručeni artikal ili možete besplatno otkazati narudžbu!

Fast order processing

After ordering you will be contacted by the Manager


Invalid phone
Invalid name

Thank you your request has been accepted!